Азаров назвав учасників Майдану «бомжами», що «каламутили воду»

Колишній прем`єр-міністр Микола Азаров, який переховується від українського правосуддя, назвав учасників Майдану, які домоглися зміни влади в Україні, «бомжами», що «каламутили воду».

Колишній прем`єр-міністр Микола Азаров, який переховується від українського правосуддя, назвав учасників Майдану, які домоглися зміни влади в Україні, «бомжами», що «каламутили воду», передає УНІАН.

«Я виступав на Антимайдані - це десятки тисяч людей, які з`їхалися з усієї України і вимагали від нас, від мене як прем`єр-міністра, від президента, навести в столиці лад», - розповів Азаров.

Читайте також: Російський політик на пропагандистському каналі звинуватив Росію у війні на Донбасі
«Вся країна працювала, сталевари йшли до доменних печей, шахтарі йшли в шахту на свою небезпечну роботу, а тут 5-6 тисяч бомжів каламутили воду в центрі столиці», - заявив він.

За словами Азарова, його провина полягає в тому, що він «не поставив ультиматум» тодішньому президенту Віктору Януковичу, коли в грудні 2013 року зрозумів, що готується «державний переворот», і в центрі Києва «засіли справжні підготовлені озброєні бандити».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: