Мешканці Яворівсьвого району встановили блокпост біля сміттєзвалища (Відео)

1486468269-8723-na-lvivschini-vstanovili-blokpost-bilya-smittezvalischa

Мешканці Яворівсьвого району оголосили безстроковий страйк та розгорнули наметове містечко на дорозі до сміттєзвалища. Люди протестують проти того, щоб сюди вивозили відходи зі Львова.

Мешканці Яворівсьвого району оголосили безстроковий страйк та розгорнули наметове містечко на дорозі до сміттєзвалища. Люди протестують проти того, щоб сюди вивозили відходи зі Львова, передає ZIK.

Минулого тижня мешканці почали зауважувати поблизу районного звалища вантажівки з непотребом. Людей неабияк занепокоїло те, що завозити сміття туди намагалися вночі.

«Мешканці блокують машини, тому що сміття привозять сюди понад норму. Крім того, ми за викинутими чеками бачимо, що це львівське сміття, а воно нам не потрібне», – каже місцева активістка Ірина Сливка.

Яворівчани не хочуть чужих відходів, тому на в’їзді до сміттєзвалища встановили блокпост та розгорнули там наметове містечко. Активісти самі будуть перевіряти вантажівки, які заїжджатимуть на полігон.

«Ми хочемо проконтролювати, яке сміття привозять. Бо нині довіри немає ні до власника сміттєзвалища, ні до влади», – переконує учасник блокади Роман Ільчишин.

Натомість, місцеві чиновники запевняють: неконтрольованого вивозу немає. Сміття привозять лише ті фірми, які мають на те право.

https://youtu.be/qoFma3iFTU0

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: