Савченко спробувала перелізти через паркан, щоб проникнути на завод зброї у Вінниці (Відео)

У понеділок, 6 лютого, народного депутата Надію Савченко не пустили на військовий завод «Форт» у Вінниці. Крім того, нардепу влаштували пікет біля будівлі Апеляційного суду.

Про це в Facebook повідомив активіст «Миротворця», блогер Мирослав Олешко.

«Колабораціоніста Надію Савченко та її помічницю зустріли у Вінниці бійці АТО так, як личить зрадникові. Савченко намагалася пролізти, перебравшись через паркан на збройовий завод "Форт". А потім поїхала на суд захищати жінку, яка кинула людей на квартири. Свідки стверджують, що суд був прикриттям. Або Савченко навіть не розуміла, на який суд їй іти і кого захищати»,– мовиться у повідомленні активіста.

Він додав, що Савченко біля суду були поставлені дуже незручні запитання.

«Чому ви намагалися потрапити на "Форт", дізнатися державні таємниці? Ви агент Кремля? Через вас загинуло так багато хлопців. А ви їздите на переговори з ворогом?»,– запитав Олешко.

Проте нардеп так і не відповіла на жодне запитання.

«Я на все вам відповім у письмовій формі, зробіть мені офіційне звернення як до депутата», – сказала Савченко.

«Ми не знаємо, чиїм депутатом вона є. Від спільноти бійців АТО Вінниці ми відзначаємо, що на такий об'єкт як "Форт" ми її не пустимо. І протистояти їй буде не тільки поліція, а й хлопці, які воювали. Якщо б це не сформувалося зрадником України, ніхто не допустить подібних моментів. Приїжджати на суд і відстоювати права громадян – це її право. Нехай робить. А приїхати на режимний об'єкт – ні», – навів блогер слова бійця АТО Леоніда Гуменного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: