У ГПУ розповіли, що шукали в адвоката Мосійчука

Обшуки, проведені Генпрокуратурою, пов’язані з фактом захоплення приміщення площею 2,5 тис кв м у Києві і не мають стосунку до народних депутатів або адвокатської діяльності.

Так у ГПУ прокоментували обшук, проведений у помічника нардепа Ігоря Мосійчука.  

«Управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України здійснюється розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) КК України за фактом протиправного відчуження майна одного з підприємств та зловживання службовим становищем службовими особами реєстраційної служби міськрайонного управління юстиції Київської області.

У ході розслідування на підставі рішення суду та у суворій відповідності до Кримінального процесуального кодексу України проведено більше десяти обшуків, у тому числі за фактичним місцем проживання адвокатів.

При цьому зазначені обшуки не мали будь-якого відношення безпосередньо до адвокатської діяльності Л. Сівакова та А. Мамалиги, а були пов’язані виключно з фактом протиправного заволодіння нерухомим майном – приміщеннями загальною площею майже 2,5 тис кв м, які розташовані у м. Києві», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні проходять обшуки в адвоката та помічника народного депутата Ігоря Мосійчука Андрія Мамалиги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: