У Новояворівську злодій намагався втекти від поліції, перелізши з сьомого поверху на восьмий

Працівники наряду групи реагування Управління поліції охорони у Львівській області затримали спритника в Новояворівську, який намагався обікрасти помешкання.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив прес-секретар Управління поліції охорони у Львівській області Денис Харчук.

Учора, на пульт централізованого спостереження поліції охорони Львівщини надійшов сигнал «Тривога» з квартири, що у Новояворівську. Оператор пульта на місце спрацювання негайно скерувала групу затримання поліції охорони. Прибувши на місце, через дві хвилини, правоохоронців зустрів власник помешкання звідки надійшов сигнал «Тривога», він повідомив, що до помешкання його сусідів проник зловмисник. Поліцейські охорони блокували вказану квартиру, а за декілька хвилин почули галас з житла поверхом вище. Один з правоохоронців побіг на крики про допомогу, де на балконі затримав зловмисника. Як виявилось, спритник почувши, що приїхали поліцейські, переліз по балкону з сьомого на восьмий поверх. При затриманому виявлені чотири колекційні монети з срібла, карти пам’яті, документи власника помешкання, яке обікрав.

Як з’ясували правоохоронці, затриманий 31-річний, мешканець Львова вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Також затриманого перевіряють на причетність до вчинення інших, подібних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: