ВР відхилила законопроект про регулювання видобутку та реалізації бурштину

267258

За те, щоб направити законопроект №1351-1 «Про видобування та реалізацію бурштину» в комітет на доопрацювання до повторного другого читання, проголосував 221 народний депутат при необхідному мінімумі в 226 голосів.

За те, щоб направити законопроект №1351-1 «Про видобування та реалізацію бурштину» в комітет на доопрацювання до повторного другого читання, проголосував 221 народний депутат при необхідному мінімумі в 226 голосів, передає УНІАН.

Верховна Рада відхилила депутатський законопроект №1351-1, який передбачає запровадження для первинного надрокористувача спрощеної процедури отримання спеціального дозволу на користування надрами для видобутку бурштину, а також регулює особливості видобутку та реалізації бурштину на бурштиновій біржі.

Наступні пропозиції спікера Андрія Парубія про повернення до голосування за те, щоб направити даний документ на доопрацювання в Комітет Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, також не знайшли підтримки у депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: