Музейні експонати Львівщини оснастять QR-кодами

DSC07163a
Фото ілюстративне

Цього року Львівська облдержадміністрація планує оснастити музейні експонати QR-кодами. Про це повідомила директор Департаменту з питань культури, національностей та релігій ОДА Христина Береговська.

Цього року Львівська облдержадміністрація планує оснастити музейні експонати QR-кодами. Про це повідомила директор Департаменту з питань культури, національностей та релігій ОДА Христина Береговська, пише ІА Дивись. info

У 2017 році Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації планує впроваджувати QR-коди для музейних експонатів, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

«Це нові технології. Вони відкриють можливості для залучення туристичного потенціалу», — переконана директор Департаменту з питань культури, національностей та релігій ОДА Христина Береговська.

Читайте також: У Львові створять фільм про 21 місцевого митця

Зазначимо, що для жителів Європи і Америки це вже кілька років звична справа. Кожен відвідувач музею може за кілька хвилин дізнатися більше інформації про той чи інший експонат завдяки QR коду та смартфону з камерою. В Україні ж таке впровадження технологій практикують вже другий рік, наприклад, у Дніпрі.

Нагадаємо, у Львові з 24 січня діє система безготівкового розрахунку в електротранспорті. Сьогодні оплатити проїзд пасажири можуть за допомогою телефону, зчитавши QR-код.

Читайте також: Львівська область єдина в Україні вела міжнародну культурну системну політику, — ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: