На Львівщині бус вилетів у кювет, троє осіб постраждали

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Мерседес Спрінтер» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 7 лютого о 14.00 на автодорозі Мостиська-Самбір в селі Пнікут Мостиського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Мерседес Спрінтер», 55-річний мешканець Самбора, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП каретою швидкої допомоги в районну лікарню було доставлено  пасажирів мікроавтобуса: 33-річного мешканця Самбора з діагнозом «забій грудної клітки», 42-річну жительку Мостиського району з діагнозом «забій шийного відділу хребта» та 38-річну самбірчанку з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом кісток носа».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: