Та нехай блокують, якраз погода сприяє, – Садовий про блокування пресувальної лінії на Рясному

16507749_1339648956074185_765771873_n

Пресувальна лінія на Рясному ще недомонтована, адже відбувається блокування невідомими людьми. Та нехай блокують, у чому проблема? Як раз погода сприяє.

Пресувальна лінія на Рясному ще недомонтована, адже відбувається блокування невідомими людьми. Та нехай блокують, у чому проблема? Якраз погода сприяє.

Про це Андрій Садовий сказав на прес-конференція на тему: «Поводження з твердими побутовими відходами. Залучення досвіду Фрайбурга», відповідаючи на запитання журналістки про те, чи ведуться роботи по монтування пресувальної лінії на Рясному-2, передає ІА Дивись.info

Нагадаємо, що напередодні мер Львова запевнив, що пресувальна лінія у промисловій зоні мікрорайону Рясне-2 не продукує жодних шкідливих речовин. Натомість ініціатива із монтуванням ліній не сподобалась мешканцям Рясного, які у відповідь вдавалися до перекриття дороги та неодноразово виходили на мітинги.

По Яворівському районі, запевнив Садовий, не було жодної інформації про ймовірні негативні відгуки місцевих мешканців.

«Мене запевнили, що там проведені всі громадські слухання, для мене було несподіванкою така реакція мешканців району. Тому я створив незалежну робочу групу, де із чиновників є лише Москаленко та Бабак. Більшість цієї комісії – незалежні люди», –розповів Садовий.

Читайте також: Ми не маємо стабільних угод із іншими полігонами для вивезення сміття зі Львова, – Садовий

«Щодо пропозицій земельних ділянок під сміттєпереробний завод, то ми отримали ряд пропозицій від приватних осіб, але на ці пропозиції з точки зору готової документації не підходять сьогодні для використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: