Я не володію інформацією, у скільки обійдеться місту вивезення сміття до Каховки, – Садовий (відео)

16359071_1736258263356115_864024759_n

У нас в Україні є сотні полігонів, і якщо якийсь полігон може прийняти одну машину, я не думаю, що це є проблема для тих населених пунктів, які є поруч. Я не володію інформацією, у скільки це обійдеться Львову, це є робота наших перевізників. 

Про це Андрій Садовий сказав на брифінгу для журналістів сьогодні, 8 лютого, відповідаючи на запитання журналіста про те, у скільки обходиться Львову вивезення сміття Каховку Херсонської області, передає кореспондент ІА Дивись.info

Нагадаємо, що жителі Каховки влаштували істерику з приводу рішення їхнього мера приймати львівське сміття.

Мер Каховки Андрій Дяченко погодився в разі гострої необхідності прийняти на міське звалище 200 кубометрів сміття. Для порівняння: 200 кубометрів сміття «виробляють» жителі Каховки за тиждень. «Обсяг сміття абсолютно прийнятний і ніяк не вплине на екологічну ситуацію в місті», – впевнений Андрій Дяченко.

Також на брифінгу Андрій Садовий розповів, що у разі отримання дозволу, з понеділка розпочнуться протиаварійні відновлювальні роботи на Грибовичах.

«У минулому році ЛКП «Збиранка» три рази отримало відмову на отримання дозволу на продовження робіт на укріплення дамби. Тому що частина робіт має виконуватися на землях Малехівської сільської ради, вони категоричні у тому плані, що жодного метра землі виділяти не мають бажання. Якщо ми отримаємо цей дозвіл, то з понеділка відновлюємо роботи на Грибовичах стосовно протиаварійних робіт. Так само з понеділка починаємо активну фазу по переробці інфільтрату, і всі екологічні служби області мають бути з нами в одному ключі», – сказав Садовий.

«Стосовно ділянки у Яворівському районі, нами створена робоча група, яку очолив академік Юхновський. Наступного тижня ми чітко проінформуємо громадськість про кінцевий вердикт комісії», – резюмував мер Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: