Конкурс на пасажирські перевезення у Львові незаконний, – активіст

img_9311-1

В оголошенні про конкурс на перевезення у міських автобусних маршрутах у Львові містяться два грубі порушення.

 

Про це виступаючи перед депутатами Львівської міської ради заявив голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига, передає кореспондент ІА Дивись.info.

За його словами, перше порушення стосується режиму роботи маршруток. Зокрема передбачено лише режим маршрутного таксі. Хоча згідно норм, частина маршруток повинні їхати у звичайному режимі, інше порушення стосується невідповідності режиму роботи та класу автобусів.

Читайте також: Махінації з міськими та обласними маршрутами, або чи буде у Львові якісний транспорт?

Як розповів активіст, він отримав відповідь від Мінінфраструктури, яка засвідчує про те, що конкурс був організований з порушеннями. Відтак він закликав міського голову провести службове розслідування.

У відповідь міський голова доручив вивчити питання директорам департаментів юридичного та житлового господарства та інфраструктури.

Статті по темі: Святослав Товстига: перше, що я пропоную для виходу із транспортної кризи – малі лоти на конкурсі (інтерв’ю)

Нагадаємо, 5 січня оголошено конкурс на визначення перевізників на більшість автобусних пасажирських маршрутів Львова. Підготовка конкурсу не обійшлася без скандалів, зокрема міська влада так і спромоглася дати адекватного пояснення причин затягування з оголошенням конкурсу, що змусило укласти з перевізниками тимчасові угоди. Більше того, громадські активісти домоглися зміни складу конкурсної комісії через суд. Як виявилось, частина комісії мала так званий «конфлікт інтересів», говорячи просто – була пов’язана із певними претендентами. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: