«Львів без Садового»: під ратушею зібрався мітинг (фото)

16593753_1742704629378145_872629524_o

«Львів без Садового», - із такими плакатами активісти прийшли під стіни міської ради, де сьогодні відбувається сесія.

16707171_1342467199125694_1143413235_n

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Під міською радою перебувають близько 150 активістів, вони запевняють, що не збираються заходити всередину. Вони вимагають завершення засідання, аби депутати вийшли до мітингувальників.

Частина із мітингарів представляється «Цивільним корпусом батальйону АЗОВ». На це уже відреагував міський голова Львова на своїй сторінці у Фейсбук: «Андрій Білецький, а Ви впевнені що ці хлопці, які представляються бійцями "Азову" і блокують сьогодні Львівську міську раду, не заблукали? Азов і Маріуполь за 1200 км від Львова», - написав Андрій Садовий.

Нагадаємо, що засідання уже розпочалося, депутати і мер перебувають у сесійній залі. Як повідомляв наш кореспондент із ратуші, всередині облаштовані кілька поліцейських кордонів.

«На вході стоїть доволі багато правоохоронців, вже по дорозі до сесійної зали стоїть ще один своєрідний блок-пост із рамками металодетекторів. Акредитована преса заходить через туристичний центр, адже вчора прес-служба оголосила попередню акредитацію на сесію міської ради».

Львівська міська рада обгородилася кількома кордонами правоохоронців

Фото: Ігор Телішевський, депутат ЛМР

Водночас, за словами нашого кореспондента, надворі біля входу до міської ратуші уже збираються активісти, зокрема з ГО «Розвиток громади». А у сесійній залі на місцях для преси і гостей уже сидять підозрілі чоловіки, які незрозумілим чином пройшли через усі виставлені кордони.

Як ми повідомляли раніше, напередодні ЛМР ввела попередню акредитацію журналістів на сесійні засідання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: