Омелян може стати керівником ДФС?

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян планує отримати посаду голови Державної фіскальної служби.

Про це пише Апостроф.

ЗМІ відзначають, що за підтримки впливових пропрезидентських депутатів Омелян шукає альтернативну посаду на вищому рівні, щоб відігратися за міністерські провали. При цьому, віддати крісло керівника ДФС Омеляну в БПП поки не готові, незважаючи на високу підтримку, а також конфлікт головного податківця Романа Насірова з міністром фінансів Олександром Данилюком.

У той же час, члени парламентської фракції БПП висловили думку, що Омеляну не вистачає досвіду успішної діяльності на вищому рівні. Його кар'єра проходила на других ролях в підрозділах міністерств, а значить Омелян - більше виконавець, ніж керівник. Тому в БПП вважають, що Омелян не готовий до високої посади, пише видання.

Також ЗМІ звернули увагу, що проти міністра свідчать проблеми в його власному відомстві. «Нездатність побудувати управлінську систему привела до хворобливого апаратного поразки - втрати контролю над «Укрзалізницею». Також Омелян став героєм медійних скандалів, після чого його рейтинг як управлінця впав до критичної межі», - пише Апостроф.

ЗМІ вважають, що в таких умовах Володимир Омелян намагається почати власну гру. «Відставка з поста міністра при таких обставинах повинна зробити з нього жертву корупційної системи і допомогти підтримати імідж молодого політика-реформатора», - зазначає видання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: