Під Верховною Радою анонсували мітинг за економічну блокаду ОРДЛО

21 лютого під Верховною радою анонсували проведення мітингу на підтримку повної економічної блокади ОРДЛО та ухвалення законопроекту про статус окупованих територій.

21 лютого під Верховною радою анонсували проведення мітингу на підтримку повної економічної блокади ОРДЛО та ухвалення законопроекту про статус окупованих територій.

Про це йдеться у заяві політичної партії УКРОП.

«УКРОП вимагає термінового створення ТСК та розгляду законопроекту про статус окупованих територій. Ми звертаємося до голови Верховної Ради України Андрія Парубія з проханням невідкладно поставити законопроект на голосування в сесійній залі для включення до порядку денного та ухвалення в цілому на пленарному тижні 21-24 лютого 2017 року. УКРОП закликає демократичні політичні сили – «Народний фронт», «Батьківщину», «Самопоміч», «Свободу», а також усіх відповідальних нардепів-патріотів, які вболівають за долю України, а не добробут окремих «бізнесменів» та їхніх владних подільників, підтримати цей документ», - йдеться у заяві.

Водночас, як ми писали раніше, депутати Львівської обласної ради розділились у своїх позиціях щодо питання економічної блокади ОРДЛО. Так, частина фракцій ЛОР виступає за рішучі дії у той час, як інші депутати не поспішають приймати радикальні рішення. Детальніше про це читайте тут.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: