Помер легендарний український голкіпер Віктор Чанов

orig_306135

Вчора пішов з життя легендарний український голкіпер Віктор Чанов.

Як повідомляє Depo.Сектор, він помер у віці 57 років.

Віктор Чанов народився в 1959 році в Донецьку. За свою кар`єру встиг пограти три роки в «Шахтарі» і вісім у «Динамо», після чого захищав кольори ізраїльського «Маккабі» і «Бней-Ієгуда». Останнім клубом у кар'єрі легендарного голкіпера був «ЦСКА-Борисфен». Також він провів 21 матч за збірну СРСР.

Чанов - триразовий чемпіон СРСР, п'ятиразовий володар кубка СРСР. Крім того, з «Динамо» в 1986 році він став переможцем Кубка володарів кубків.

У зв'язку з кончиною Чанова висловило співчуття київське «Динамо».
«Глибоко сумуємо і висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійного», – йдеться у співчутті.

Додамо, що після смерті відомого футболіста, який пішов з життя у віці 57 років, у медіа з'явилась інформація, що за три тижні до смерті його важко травмували під час нападу. За інформацією видання «Обозреватель», Віктор Чанов провів три тижні в комі, а керівництво «Динамо» відмовилось допомогти родині з грошима на лікування.

Безпаукпавпкерымянный

Згодом, невістка воротаря київського «Динамо» Віктора Чанова, який помер 8 лютого, заперечила інформацію про те, нібито його побили за кілька тижнів до смерті. Про це Ірина Чанова написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

«На правах невістки, але ми були один для одного як донька і батько! Віктор Вікторович пішов. Крапка. Якщо є серед моїх друзів журналісти, будь ласка, не вірте чуткам, що побили, і не пишіть неправдиву інформацію! Прошу всі ЗМІ поважати Легенду, вашу, нашу, цілу епоху. І пошкодуйте нас, його сім'ю, нам дуже боляче і важко зараз», - написала Ірина Чанова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: