Садовий відхрестився від «чорних чоловічків» у мерії

IMG_1132

Міський голова Андрій Садовий не бачив молодиків, які зранку окупували місця для преси та гостей у сесійній залі та не знає звідки вони взялися .

Міський голова Андрій Садовий не бачив молодиків, які зранку окупували місця для преси та гостей у сесійній залі та не знає звідки вони взялися, повідомляє ІА Дивись.info.

«Я категоричний противник того, щоб в міській раді знаходилися посторонні люди. Під час проведення пленарних засідань в залі мають бути депутати, запрошені  журналісти. Іншим немає потреби бути тут присутніми. Якщо певні колеги  депутати переживають за свою безпеку і запросили своїх колег з тих чи інших спортивний організацій, ви будь-ласка питайте їх», - заявив Андрій Садовий.

Він запевнив, що не запрошував на сесію представників тих чи інших громадських організацій.

16651208_1852739248343927_1622345319_o

«Принципово не запрошував, не запрошую і запрошувати не буду», - заявив міський голова.

Водночас у розмові з  журналістами керівник муніципальної поліції Юрій Діль розповів, що до  підтримання порядку у сесійній залі були  залучені представники громадських формувань.

Щодо людей у чорному він пояснив: «це наші працівники, а також були залучені громадські формування «Самооборона» і «Гарт».

«Якщо пан Юрій Діль їх залучив, нехай мені розпише кого він залучав і на яких умовах. Я йому такої команди не давав», - прокоментував цю інформацію кореспонденту Дивись. Info Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: