ЛКП «Лев» придбає польову кухню для притулку для тварин «Милосердя»

222

Як повідомили у ЛКП «Лев», зважаючи на критичну ситуацію, яка склалася в притулку для тварин «Милосердя» смт. Брюховичі після пожежі, з ініціативи міста та ЛКП було прийнято рішення придбати польову кухню для приготуванням їжа тваринам.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Після пожежі, яка виникла в притулку для тварин «Милосердя» смт. Брюховичі, вщент згоріла кухня та весь інвентар для приготування їжі. Сьогодні працівники притулку відчувають велику трудність під час приготування їжі для 300 тварин. Тому, з ініціативи міста і нашого ЛКП, було прийнято рішення придбати польову кухню для приготування їжі тваринам. Ми вже провели перемовини з київською фірмою «Viva-Avant», щодо придбання такої кухні, модель КП-130. Вартість кухні разом з доставкою приблизно 45 тис. грн. Зараз очікуємо на рахунок та угоду. З часу оплати передбачено 5-7 днів для доставки. Хочемо максимально швидко все полагодити, щоб вже наприкінці наступного тижня кухня була в притулку», - розповіла директор ЛКП «Лев», Оксана Кошак.

Читайте також: У Брюховичах згорів притулок для собак (Фото)

Волонтер Ігор Сайко вважає, що це був підпал. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Швидше за все був підпал. З того, що дізнався то там, то сям. Ну бо різко і несподівано. Дякую, що хоч у такому місці, що не постраждали собаки», – написав Сайко

Натомість, у поліції поки відкидають версію про умисний підпал через відсутність доказів.

«Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Призначено експертизи, які точно встановлять причини загоряння. Попередньо, якихось фактів та доказів, які би вказували на навмисний підпал не виявлено», – сказала Світлана Добровольська, речниця ГУ Нацполіції у Львівській області.

Також на пожежу у притулку зреагував міський голова Андрій Садовий. Як повідомив мер у коментарі ІА Дивись.info, що ця подія не залишиться поза проблемами міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: