Львівських водіїв пропонують одягнути у форму

marshrutka_vodij

Львів – привітне місто, що постійно розвивається та створює комфортні умови для мешканців та гостей. Одним із «облич» міста вважається транспорт, і, попри закупівлю нових автобусів, трамваїв і тролейбусів проблемним залишається питання сервісу. Почати його вдосконалення пропонують із зовнішнього вигляду водіїв.

У 2015 році міський голова ініціював створення робочих груп «Привітне місто», щоб із залученням представників громадськості та дотичних до тематик середовищ у різних сферах пропонували рішення для покращення міського сервісу. Окрема робоча група у сфері транспорту також напрацювала свої пропозиції.

«До категорії осіб, що є «обличчям міста», належать і водії маршрутних таксі. Аби це «обличчя» було привабливим, варто почати із зовнішнього вигляду, адже наразі водії не мають форменного одягу. Це питання опрацьовувалось робочою групою «Привітне місто у сфері транспорту», учасником якої я був ще у 2015 році, проте так і не було втілено», – розповідає Ігор Корончевський.

Аби втілити напрацювання у життя, депутат звертається до міського голови із проханням на міському рівні допрацювати та затвердити єдиний вигляд форменного одягу водіїв громадського транспорту.

«Важливо забезпечити, аби усі водії міста мали форменний одяг. Щоб досягнути цього, пропоную визначити його наявність невід’ємною умовою договору на перевезення пасажирів у міському автобусному транспорті загального користування. Також варто передбачити дієвий механізм притягнення перевізників до відповідальності за порушення цієї частини договору», – зазначив депутат.

У зверненні Ігоря Корончевського також йдеться про те, аби за потреби передбачити у міському бюджеті механізм забезпечення водіїв формою.

«Для вдосконалення системи громадського транспорту варто застосувати комплексний підхід. Маються на увазі як інфраструктурні зміни, так і оновлення транспорту та робота із самим водіями», – вважає депутат.

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: