Львівський виконком таки дозволив спорудження багатоквартирного будинку на вулиці Ярославенка

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво чотирисекційного багатоквартирного житлового будинку

з вбудованими приміщеннями громадського призначення у цокольному поверсі зі знесенням будинку на вулиці Ярославенка, 36, передає кореспондент ІА Дивись.info

Як розповів начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліан Чаплінський, було проведено громадське обговорення забудови на вулиці Ярославенка, 36.

В результаті було підписано двосторонню угоду між власницею земельної ділянки по вул. Ярославенка, 36 та мешканцями мікрорайону «Новий Львів».

«Досягнуто консенсусу і укладено  угоду-меморандум про наступне. При проектуванні будинку забудовник зобов’язується зберегти поверховість не більше 4 поверхів, облаштувати  тротуар на цій ділянці і забезпечити неможливість проїзду транспорту по цьому тротуару, зберегти існуючі дерева,  та існуюче водне джерело з облаштуванням криниці чи бювету і забезпечити безперешкодний доступ мешканців мікрорайону до цього джерела», - заявив Юліан Чаплінський.

Нагадаємо, виконком кілька разів відмовляв у видачі містобудівних умов та обмежень забудови на вулиці Ярославенка, де на місті особняка хочуть спорудити багатоквартирний будинок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: