Польська залізниця запустить прямий поїзд з Варшави до Перемишля

IMG_7122-630x420

Польська залізниця PKP Intercity планує найближчим часом запустити із Варшави до прикордонного Перемишля прямий поїзд.

Про це пише Zaxid.net з посиланням на nowiny24.pl.

Як зазначається, йдеться про продовження поїзда сполученням «Pomarańczarka» Варшава – Ряшів. Найімовірніше потяг почне курсувати вже у березні, коли відбудеться корекція графіку руху на залізниці. Рішення продовжити поїзд з Ряшева до Перемишля продиктоване передусім великим пасажиропотоком поїзда Інтерсіті+ сполученням Київ – Перемишль.

Як йдеться у повідомленні, більшість пасажирів українського поїзда зараз їдуть до Ряшева, щоб там сісти на поїзд або автобус до Варшави.

«Завдяки продовженню маршруту потягу «Pomarańczarka» до Перемишля пасажири з Варшави матимуть змогу пересісти у Перемишлі на поїзд до Києва. Переїзд на трасі Варшава – Київ можна буде здійснити з однією пересадкою», - повідомила видання Марта Земська із прес-центру PKP Intercity.

Польська залізниця аналізує пасажиропотік ще одного поїзда, який курсує за маршрутом Перемишль – Вроцлав.

Нагадаємо, у грудні відкрили новий міжнародний залізничний маршрут фірмового швидкісного поїзда «Інтерсіті+» № 705/706 Київ-Львів-Перемишль.

Вартість проїзду з Києва до Перемишля у вагонах I класу становить орієнтовно 574 грн, II класу – 406 грн., зі Львова до Перемишля у вагонах I класу – 235 грн, II класу – 172 грн.

Поїзд відправлятиметься з Києва о 6.45 і прибуватиме до Перемишля о 13.25, а у зворотний бік поїзд відправлятиметься о 14.26 і прибуватиме до столиці о 22.33.

На шляху прямування поїзд буде робити зупинки на станціях Святошин, Коростень, Львів і Підзамче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: