Садовий змусить власників магазинів прибирати прилеглі території

16359071_1736258263356115_864024759_n

Міський голова Андрій Садовий під час засідання виконкому зобов’язав голів районних адміністрацій провести розмови з власниками торговельних площ щодо прибирання навколишньої території.

Міський голова Андрій Садовий під час засідання виконкому зобов’язав голів районних адміністрацій провести розмови з власниками торговельних площ  щодо прибирання прилеглої території, передає ІА Дивись.info

«Вчора були зауваження депутатів щодо прибирання у Львові. Дійсно треба закупляти нову спеціалізовану техніку, але чомусь в нас у міській раді і у місті всі забули про ухвалу, яка була прийнята у 2011 році, яка чітко регламентує правила, а саме, якщо є магазин, то власник магазину в радіусі 10 метрів повинен  тримати територію в порядку, її  прибирати.  Це нормальна світова практика, коли власники будинків, ресторанів, кафе прибирають біля своїх будинків. Я б хотів щоб були  відповідні доручення керівникам районних адміністрацій, провести розмови з власниками торгових комплексів, магазинів, кафе, пересувної торгівлі, щоб було більше порядку. Бо не можна надіятися на бабу Галю чи бабу Марію, яка має все вивезти. Коли випадає за день 2-3 тижнева норма снігу то всі повинні долучатися, всі разом повинні наводити порядок», - заявив міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: