Сьогодні пройде другий півфінал Національного відбору Євробачення-2017 (огляд)

c67889656b66c67cfcb0f2aeb91f77bc1463336291
фото: відкриті джерела

11 лютого відбудеться другий півфінал Національного відбору Євробачення-2017. Участь в ньому візьмуть восьмеро виконавців.

 

Вашій увазі огляд учасників від Дивись.info.

LETAY

Творити власну історію гурт розпочав ще у 2010-му у музичному гурті «We Are !!». Кілька всеукраїнських турів, найбільші українські фестивалі і сотні прихильниць – гурт набув неабиякої популярності. Однак вже у 2016-му проект змінює назву на  LETAY. Відтак виходить «Вітер без пилу», пісні якого стали доволі затребуваними на українських радіостанціях.

Дивуватиме українського глядача на Нацвідборі Євробачення LETAY піснею «Світ чекає».

Міла Нітіч

Справжнє ім'я - Людмила Сергіївна Нитичук. Народилася 26 вересня 1990, Стара Синява, Україна.

2009 року на конкурсі «Нова хвиля-2009» (в місті Юрмала, Латвія) посіла п'яте місце, а також отримала приз від Алли Пугачової — $50 тис.

Завдяки своїм здібностям та підтримці глядачів стала учасницею десятого сезону телепроекту «Шанс» й вийшла в фінал. Людмила була відзначена одним із музичних продюсерів проекту, як найкращий жіночий вокал серед учасників програми, десяти сезонів. Співає англійською, французькою, італійською, російською та українською.

Досягнення:
·         2008 — фіналістка телепроекту «Шанс»

·   2009 — лауреатка «Золотої зірки Алли» на міжнародному конкурсі «Нова хвиля» в Юрмалі

·         2009 — учасниця першого сезону талант-шоу «Народна зірка» (у парі з Тимофієм Соболєвим, 5-е місце)

·         2011 — учасниця українського відбору «Євробачення 2011»

·    2011 — учасниця талант-шоу «Голос країни» на телеканалі «1+1» (в складі команди Стаса П'єхи)

На Нацвідборі виконає пісню «Mystery».

KUZNETSOV

KUZNETSOV – музикант та відеоблогер з Кременчука. Він не надто відомий широкій публіці, щоправда своїх постійних шанувальників новатор таки має. Він - автор каналу «Підемо покажу», у якого більше 600 тисяч передплатників.

На Національному відборі Євробачення KUZNETSOV виступатиме з піснею «Deep Shivers».

Aghiazma

Aghiazma - альтернативна група з Києва зібрана з музикантів Asphyxia Trix, Prizon Oz, GrimFaith і Deddo aisu.
Творчість групи поєднує в собі стилістичне розмаїття таких напрямків як gothic rock, industrial metal, shock rock, visual rock. Aghiazma - найяскравіший представник самобутньої і ні на кого не схожою творчої одиниці. Запам'ятовуються візуальні образи і глибокий енергетичний посил - невід'ємна частина концертних виступів цієї музичної формації.

На конкурсі AGHIAZMA виконає пісню «SYNTHETIC SUN».

DETACH

DETACH (-deTach-) - музичний гурт з Києва. Заснований в 2010 році. Фронтмен групи - Олексій Веренчік. Стиль музики nu metal & alternative metal. За роки існування групи встигли випустити два повноцінних альбоми «Баланс» і «I AM», і ЕР «Без ГМО». На початку 2017 року представили сингл «Distance». Пісні в репертуарі російською та англійською мовами.

Після цього соліст взяв участь в шоу «Голос», покинувши проект не пройшовши сліпі прослуховування, але дуже запам'ятався багатьом глядачам і самим суддям, коли, крім свого яскравого основного виступу, заспівав додатково на прохання судді, граючи на акустичній гітарі.

Влітку 2016 група пройшла кастинги шоу «Х-Фактор», де дійшла до суперфіналу і зайняла 2 місце.

Для півфіналу Євробачення DETACH приготували невластивий їм трек – емоційний, і, якщо порівнювати з іншою творчістю групи, навіть трохи ліричний.

ROZHDEN

Музикант, який працює в жанрах поп, фанк і соул. Він народився і виріс в Одесі. Не закінчивши жодної музичної установи, самостійно почав займатися музикою у віці 14-ти років. Хіп-хоп став першим жанром, в якому артист почав робити перші творчі кроки.

У 22 роки став учасником проекту «Голос країни» та дійшов до фіналу в складі команди Діани Арбеніної. Опісля вийшов його дебютний альбом PRAVDA, який приємно здивував музичних критиків і порадував шанувальників своєю пронизливою лірикою і якісним звуком. Заголовний сингл «Знаєш» дуже швидко злетів на першу сходинку iTunes, його найчастіше виконували на сліпих прослуховуваннях останніх двох сезонів популярних шоу «Голос» і «X-фактор».

«Saturn» – це пісня, що спеціально написана для цього конкурсу. Музична складова умістила в собі і фанк та хіп-хоп і нові, несподівані для самого Народжена, елементи танго в куплетах.

 Panivalkova

Panivalkova — жіноче інді-поп тріо з Києва.

Самі учасниці характеризують свій стиль як «чуттєвий мінімалізм». Гурт утворився в березні 2013 року, через рік тріо виступило в арт-клубі «44» в рамках ініціативи New Generation. Опісля, у 2014 році вийшов їх дебютний EP «Панівалькова», а 8 березня 2015 року відбулась презентація першого кліпу на пісню «Крейзі Нікіта». Тріо виступало на різноманітних фестивалях, зокрема «ГОГОЛЬFESTі», SVOЇ, Z-Games, Арт-пікнік Слави Фролової, Одеському міжнародному кінофестивалі, Koktebel Jazz Festival, брало участь в зйомках телешоу «Що? Де? Коли?».

Участь в Національному відборі «Євробачення» гурт бере з піснею «Докучаєв».

Ілларія

Ілларія — українська співачка, композитор та поетеса, солістка власного музичного проекту ILLARIA.

У 2008 році Ілларія виступила як фронт-вокалістка та співавторка третього студійного альбому фольк-рок гурту «Natural spirit».

Паралельно з цим розвивалася і її сольна діяльність. Навколо співачки згуртувалися професійні музиканти (гітарист, басист, барабанщик та перкусіоніст), і таким чином сформувався власний творчий колектив. За кілька років гурт гастролював в Україні і закордоном, брав участь у музичних фестивалях («Мазепа-Фест», «Гогольfest», «Червона Рута»), теле- та радіо-проектах («Х-фактор», «Фольк-music»).

Восени 2010 року ILLARIA записала нову версію української народної пісні «Ой верше, мій верше» для реклами ТМ «Львівське Живе», а наприкінці 2010 року вийшов дебютний сольний альбом «Вільна», до якого увійшли 15 музичних творів, значна частина з яких складають авторські композиції та дві оригінальні кавер-версії старовинних українських пісень. Це була перша відеоробота проекту «Ілларія».

У 2012 році Ілларія — учасниця прямих ефірів другого сезону співочого талант-шоу «Голос країни» в команді Олега Скрипки. На першому етапі шоу її обрали усі чотири тренери: окрім Олега Скрипки, також Діана Арбеніна, Валерія та Олександр Пономарьов. Ілларія дійшла до півфіналу шоу, програвши у ньому Назару Савку за оцінкою глядачів.

За словами співачки, повернутися до пісенного конкурсу її змусив новий шлях у творчості, відтак з’явилася автобіографічна пісня «Thank You for My Way».

Нагадаємо, першими фіналістами стали співачка Tayanna та гурт «Сальто Назад».

Цьогорічний національний відбір на Євробачення має три півфінали.  Ім’я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі – 25 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: