У Львові двічі «мінували» магазин

11 лютого о 10:00 невідома особа з мобільного телефону на телефон 102 повідомила про замінування магазину «Копійочка» у м. Львові (вул. Князя Ярослава Осмомисла, 2, Галицький район).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова у складі 24 осіб та 8 одиниць техніки (з них 5 осіб та 1 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

З приміщень магазину було виведено 10 осіб. Спеціалістами вибухотехнічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ НП у Львівській області було обстежено приміщення магазину та прилеглу територію. Об 11:05 пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено.

В цей же день об 11:30 на телефон 102 знову надійшло повідомлення про замінування магазину «Копійочка».

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова у складі 22 осіб та 8 одиниць техніки (з них 5 осіб та 1 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

З приміщень магазину було виведено 9 осіб. Спеціалістами вибухотехнічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ НП у Львівській області було обстежено приміщення магазину та прилеглу територію. О 13:00 пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: