«Карпати» розтрощили данців з рахунком 5:0 на тренувальних зборах (Відео)

391266

Розпочали «зелено-білі» останній тиждень підготовки на турецьких зборах товариською грою проти команди БСФ з Данії. Суперник «левів» – зовсім молодий клуб, який було засновано у 2010-му році. У Туреччині данці активно тренуються та перевіряють свої ігрові можливості у спарингах проти інших клубів.

На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Мисак, Маркович, гравець на перегляді, Лобай, Пас, Толочко, Малашевський, Лебедь, Хомченко, гравець на перегляді, гравець на перегляді.

Як і зазначалось раніше, до цієї гри планувалось залучити й молодіжний склад «Карпат». Так і сталось, хоча у старті вийшли не тільки гравці основи й молодіжки, а й кілька футболістів, що перебувають на перегляді.

Такий змішаний склад на матч став мабуть основною причиною маловидовищної гри. Непорозуміння між гравцями, і, як наслідок, технічний брак, змушував арбітра раз-по-раз зупиняти матч.

Упродовж першого тайму команди обмінялись лиш по одному гольовому моменту. Вже на початку поєдинку через непорозуміння між захистом та голкіпером «зелено-білих», данці могли відкривати рахунок, але забракло точності при виконанні удару.

Відповідь від «левів» теж не довелось довго чекати. Після хорошої комбінації у виконанні футболістів «Карпат» залишалось тільки влучити вже у пусті ворота данців, але на заваді стало вже згадане непорозуміння.

На другий тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Сілецький, Завінський, Сениця, Виздрик, Маркович, Пас, Гладкий, Сільченко, Саутін, Войтович, Карпенко.

По перерві на поле вийшов майже повністю оновлений склад, незмінними залишились лише Маркович та Пас. Початок другої 45-хвилинки виявився куди активнішим, ніж перша половина гри. Свій гольовий шанс відразу ж мав Ігор Карпенко. Після класного розіграшу штрафного карпатівцями, Карпенко сильним ударом приклався по м’ячу – врятувала данців перекладина.

Та на гол довго чекати не довелось. Завінського штовхнули у спину у штрафній зоні, після чого Крістіан Пас спокійним ударом закотив круглого у ворота – 1:0.

Це був лише початок. Відмінним виконанням зі штрафного удару Володимир Гладкий подвоїв перевагу карпатівців. А вже за декілька хвилин Гладкий оформив дубль. Непорозумілись між собою захисники БСФ, чим на повну скористались «зелено-білі».

Гольова феєрія продовжилась. Кількома передачами карпатівці розрізали оборону данців, а Ігор Карпенко спокійним ударом довів рахунок до розгромного – 4:0. Своїм шансом забити скористався й Володимир Войтович. Вийшовши сам на сам з голкіпером, карпатівець впевнено і без вагань пробив праворуч від воротаря.

Після чергового порушення правил данцями, арбітр вдруге вказав на «точку». На цей раз переграти кіпера БСФ не вдалось. Та, навіть нереалізований пенальті Орестом Лебеденком під завісу матчу, не зіпсував настрою «зелено-білим», котрі з розгромним рахунком перемогли команду з Данії.

Джерело: www.fckarpaty.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: