У Рівному п'яні дівчата-підлітки вкрали «Хаммер» і потрапили в ДТП (Фото)

749416_main

За кермо сіла 16-річна школярка без водійських прав і досвіду водіння.

У Рівному три дівчинки-підлітка віком від 16 до 18 років після п'яної вечірки вкрали «Хаммер» і потрапили на ньому в ДТП. «Водій», що сіла за кермо, не мала ні досвіду водіння, ні водійських прав, і через 10 хвилин після «старту» врізалася в інше авто.

«Вчора, о 22.10, патрульні отримали повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом марки HAМMER H2, чорного кольору. Через 10 хвилин стало відомо від перехожих, що на вул. Соборній сталося ДТП за участю HAMМER H2 і DAEWOO Lanos. Обійшлося без постраждалих», – повідомляє патрульна поліція Рівне.

Патрульні встановили, що за кермом іномарки була 16-річна школярка. Вона не впоралася з керуванням, і скоїла зіткнення. Після скоєння ДТП обидві 16-річні дівчата втекли, а 18-річна залишилася. Незабаром одна з пасажирок знайшлася в розважальному закладі, а друга повернулася на місце аварії.

Винуватицю ДТП запросили в медустанову: вона підтвердила, що приймала алкоголь, але проходити тест відмовилася. Щодо школярки склали чотири адмінматеріал. Ще один адміністративний протокол склали відносно її матері за «неналежне виховання дитини». За фактом незаконного заволодіння авто проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: