Протягом минулої доби окупанти 72 рази обстріляли сили АТО

Протягом минулої доби в зоні проведення АТО на Донбасі зафіксовано 72 обстріли позицій Збройних сил України з боку бойовиків, одного військового поранено.

Про це інформує УНІАН.

Як повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook, російсько-окупаційні війська «вперто порушують режим тиші», обстрілюючи позиції українських бійців з важкого озброєння.

Так, на Донецькому напрямку з артилерії калібру 122 мм були обстріляні Піски, зі 120- та 82-міліметрових мінометів – Невельське, Верхньоторецьке, Авдіївка та Троїцьке. «З гранатометів та стрілецької зброї Невельське, Зайцеве, Піски, Новолуганське, Верхньоторецьке, Новоселівка Друга та Луганське. По Невельському вогонь вів снайпер», - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку, за даними штабу АТО, зі 122-міліметрової артилерії, танків, БМП та БТР окупанти обстрілювали Водяне.
Крім того, з мінометів різних калібрів були обстріляні Павлопіль, Красногорівка, Широкине, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Лебединське, Богданівка, Павлопіль, Широкине. Також по Широкиному вели вогонь БМП та снайпер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: