До Львова на лікування прибуло 26 поранених бійців АТО. Чим допомогти

148714972958a41aa133799

Учора, 14 лютого, до Львова прибуло 26 учасників АТО, які пройдуть лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

 

Про це повідомили у Західному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

Із 26 бійців, шість – мають  захворювання терапевтичного спрямування, інші потребують хірургічного і неврологічного лікування. Зараз бійці перебувають у Військово-медичному клінічному  центрі.

Львів'ян просять допомогти пораненим військовим та приносити речі першої необхідності.

З одягу потрібні теплі шкарпетки, білизна та речі першої необхідності. Також можна приносити фрукти, молочні продукти, печиво та воду.

Речі можна залишати на КПП Львівського військового госпіталю, що на вул. Личаківській, 26.

Як повідомив у коментарі ІА Дивись.info керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, військові проходять поетапну реабілітацію, тобто отримують медичну допомогу у різних госпіталях України.

«Перед Львовом проходили реабілітацію у Дніпрі. Одягом, продуктами бійці забезпечені, головне, стверджує Поронюк, людська повага. Звісно, що всіх бажаючих до бійців не допускають через ряд причин: інфекції, грип тощо. Утім, військовими опікуються волонтери, «Волонтерська сотня Львів», - сказав Поронюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: