Львівська облрада вимагає реприватизації стратегічних підприємств

Львівська облрада вимагає заборонити приватизацію стратегічних підприємств а також реприватизувати майно незаконно проданих підприємств.

Львівська облрада вимагає заборонити приватизацію стратегічних підприємств, а також  реприватизувати майно незаконно проданих підприємств.

Про це йдеться у заяві, за яку вчора проголосували депутати ЛОР, передає кореспондент ІА Дивись.info

«Нещодавно Фонд державного майна України оприлюднив перелік із 270 об’єктів для продажу у 2017 році. Згубні наслідки відкритого «дерибану» надбань багатьох поколінь українців, на жаль, не є аргументом для нинішньої влади, яка на догоду олігархам знову форсує приватизаційні процеси. Водночас, очевидно, що нинішні олігархічно-промислові групи злочинним шляхом заволоділи більшістю стратегічних об’єктів в Україні. Прикладом цього є «Укртелеком», що належить олігархові Ринату Ахметову, свого часу було приватизовано за безцінь.

«Сьогодні є всі підстави, щоби повернути «Укртелеком» державі. Проте, ця операція, як і решта великих приватизаційних оборудок режиму Януковича, досі не скасована у судовому порядку», – йдеться у заяві.

Обласні обранці вимагають від чинної влади відмовитися від спроб приватизувати прибуткові державні підприємства та підприємства, які мають стратегічне значення для держави. Також вимагають повернути у державну власність стратегічні підприємства – виробники електричної та теплової енергії, обленерго, облгази, водоканали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: