Три компанії продовжать участь в конкурсі на будівництво сміттєпереробного заводу на Львівщині

16709651_585728224952099_285131482_o

В оцінюванні пропозицій на будівництво сміттєпереробного заводу у Львівській області братимуть участь три компанії з п’яти, які подали заявки.

Відповідне рішення ухвалила профільна комісія при відкритті тендерних пропозицій сьогодні, 15 лютого, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Сьогодні, 15 лютого, відбулося відкриття тендерних пропозицій компаній, які зголосилися будувати сміттєпереробний комплекс у Львівській області.

Усього заявки подали п’ять компаній, але до подальшої участі допустили лише три. Пропозиції від українських компаній ТОВ «International Trading» та ПП «Гігаджоуль» відхилили, бо вони не подали належних документів. Зокрема, «International Trading» не надала копію статуту, документів, що підтверджують сплату податків і зборів, довідки про матеріально-технічну базу, довідку про досвід виконання робіт тощо.

Відтак компанії інвестиційна екологічна компанія «ІЕK» (Україна), «Глассворк технолоджі» (Чехія) та компанія «Waste management systems» (Польща) продовжують розглядатися у конкурсі на будівництво сміттєпереробного заводу у Львівській області. При цьому, останні дві фірми готові будувати завод на ділянці у Миколаївському районі, а перша — у Дрогобицькому.

Як зазначила заступниця голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак, 22 лютого учасники, яких допустили до оцінювання, заслухає профільна комісія. Під час зустрічі претенденти більш детально розкажуть про свої компанії, спосіб переробки відходів, кошторис тощо. 1 березня стане відомо, які компанії пройдуть у другий етап відбору на будівництво сміттєпереробного заводу.

Нагадаємо, 7 лютого завершився прийом пропозицій на зведення заводу. П’ять компаній подали шість пропозицій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: