Львівщина долучилась до обговорення питань українсько-польського міжрегіонального співробітництва

У середу, 15 лютого, у Києві відбулося засідання Української частини українсько-польської Міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва (МКРМС).

Про це повідомили в департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва.

Участь у засіданні взяла директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА Поліна Лі. В ході засідання розглянули стан виконання домовленостей, викладених у Протоколі XIII засідання МКРМС, зокрема, питання підготовки проектів у рамках Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги, стан та перспективи розвитку прикордонної інфраструктури та пунктів пропуску, розвиток міжнародного залізничного сполучення, а також питання просторового планування та транскордонного співробітництва в рамках Програми транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна 2014-2020".

Під час засідання також підсумували роботу за шість місяців від підписання Протоколу XIII засідання МКРМС та окреслити важливі напрямки роботи на наступне півріччя.

Зазначимо, що захід відбувся у зв’язку із підготовкою до візиту в Україну заступника Міністра закордонних справ Республіки Польща Йоанни Вронецкої та представника Сейму Республіки Польща Малгожати Госєвської.

Нагадаємо, що 28 жовтня 2016 року у Львові відбулося XIII засідання українсько-польської Міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва. Засідання відбулося під головуванням першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, з української сторони, та першого заступника Міністра внутрішніх справ та адміністрації Республіки Польща Якуба Скіби з польської сторони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: