ІА Дивись.info стала партнером проекту VoxConnector

C2edYy3W8AEdahb

Сьогодні інформаційна агенція Дивись.info стала партнером проекту VoxConnector. Про це повідомила команда проекту.

Сьогодні інформаційна агенція Дивись.info стала партнером проекту VoxConnector. Про це повідомила команда проекту.

«Колеги, Ваше ЗМІ увійшло до кола партнерів проекту VoxConnector. Наша робота полягає у забезпеченні вашої редакції ексклюзивним контентом про суть реформ та їх вплив, а також аналізом важливих економічних подій, - йдеться у повідомленні. - Матеріали містять ексклюзивні коментарі фахових експертів. Контент є унікальним, коментарі створені спеціально для кола партнерів проекту».

Таким чином, інформаційна агенція увійшла у коло локальних ЗМІ-партнерів інформаційно-аналітичного проекту.

«VoxConnector пропонує фахові аналітичні коментарі експертів-економістів, а  також фахівців у галузі реформ, що дозволить редакції продукувати ще більш якісний контент у цих галузях. Сподіваємось, результати цієї спільної роботи уже незабаром відчують і оцінять наші читачі», - зауважує головний редактор ІА Дивись.info Валерія Дубова.

Нагадаємо, що з осені 2016 року, редакція співпрацює також з аналітичною платформою YouControl, яка дозволяє отримувати більше відкритої інформації про бізнес-структури України.

Довідка

Аналітична платформа VoxUkraine спільно з Центром економічної стратегії та Реанімаційним Пакетом Реформ створили проект VoxConnector.

Його мета – забезпечити доступ регіональних ЗМІ та їх аудиторії до якісної інформації, а також побудова стійкого діалогу між локальними медіа та незалежними експертами.

«Об’єктивна інформація є критично важливою для розвитку демократичної країни та реалізації економічних реформ. Мета нашого проекту – максимально спростити доступ до неангажованої та якісної експертизи для якомога широкого кола співгромадян», – каже Борис Давиденко, головний редактор та СЕО VoxUkraine.

Проект здійснюється за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, співорганізаторами проекту є Центр економічної стратегії та Реанімаційний Пакет Реформ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: