Львівські лікарі перейматимуть кращі ізраїльські практики у лікуванні складних захворювань

Сьогодні під час українсько-ізраїльської конференції один з найвідоміших нейрохірургів світу, професор Цві Рам презентує для українських лікарів новий досвід комплексного лікування пухлин головного мозку.

А щоб фахівці з Ізраїлю й надалі обмінювались з нашими лікарями досвідом у лікуванні складних захворювань, Львів підписав Меморандум про співпрацю з Першим медичним центром Тель-Авіва, передає прес-служба ЛМР.

Львів запросив і отримав згоду на візит голови Об’єднання Європейських асоціацій нейрохірургів (NEOS), завідувача нейрохірургічним відділенням ізраїльської клініки Іхілов, професора Цві Рама. Він спеціалізується на малоінвазивних і складних операціях з видалення пухлин головного мозку і гіпофізу, лікуванні аневризм, гідроцефалії, важких форм епілепсії та рухових дисфункцій.

За словами керівника департаменту лікування іноземних пацієнтів Першого медичного центру Тель-Авіва Романа Гольдмана, підписання Меморандуму дає можливість співпрацювати у трьох ключових напрямках.

«Ми дуже раді бути у західній європейській столиці – Львові. Ми запланували з мером Львова і головним лікарем міста ряд дуже важливих заходів, які плануємо розпочати найближчим часом. По-перше, це академічна співпраця, під час якої ми передаватимемо досвід львівським та українським спеціалістам. Вони будуть працювати за єдиною системою. В принципі, пацієнти, які лікуються в Нью-Йорку, Австралії, Токіо, Ізраїлі,  будуть за такою ж програмою лікуватись у Львові. Тому згодом взагалі не буде необхідності лікуватись за кордоном.

По-друге, ми плануємо в Ізраїлі приймати українських колег: і лікарів, які вже працюють, і нове покоління студентів на засадах різних конкурсів, щоб вони поверталися і працювали у Львові. По-третє, ми плануємо провести найскладніші операції на базі львівських лікарень, під час яких наші спеціалісти будуть проводити онлайн-консультації чи приїжджатимуть до Львова. Майбутнє можна змінити своїми ідеями і руками. І ми дуже раді, що львівська сторона максимально співпрацює і надає нам всю необхідну допомогу», - розповів керівник департаменту лікування іноземних пацієнтів Першого медичного центру Тель-Авіва Роман Гольдман.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: