Львівський історичний музей співпрацюватиме з історичним музеєм Білорусі

IMG_5279_1487337769_613x408.66666666667_3_0

У п’ятницю, 17 лютого, у Львівському історичному музеї (площа Ринок, 6) відбулось підписання Угоди про співпрацю між Львівським історичним музеєм та Національним історичним музеєм Республіки Білорусь. Документ передбачає реалізацію спільних проектів, виставок та культурних подій.

Угоду підписали директор Львівського історичного музею Роман Чмелик та  директор Національного історичного музею Республіки Білорусь Олег Рижков.

Під час зустрічі заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Христина Берговська та заступник міністра культури Білорусі Василь Чернік також розглянули питання активізації співпраці між українськими та білоруськими музеями.

«У нас є багато завдань і сподівань стосовно цієї міжнародної співпраці. Не потрібно чекати, що країна зробить для тебе, треба самим змінювати країну на краще. А культурний місток між Україною і Білоруссю – зерно, яке проростатиме плідною співпрацею між нашими країнами у різних сферах», - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: