На Львівщині удвічі вища злочинність, ніж у сусідніх областях, — прокурор

IMG_1938
Юрій Квятківський, прокурор Львівської області

У Львівській області кількість кримінальних правопорушень удвічі більша, ніж у сусідніх областях. Про це під час прес-конференції заявив прокурор Львівської області, передає ІА Дивись.info.

У Львівській області кількість кримінальних правопорушень удвічі більша, ніж у сусідніх областях. Про це під час прес-конференції заявив прокурор Львівської області, повідомляє ІА Дивись.info.

17 лютого під час прес-конференції прокурор Львівської області Юрій Квятківський заявив, що у 2016 році на Львівщині кількість кримінальних правопорушень зросла на 11%. Це удвічі більше, ніж по державі, додав прокурор.

Читайте також: Львівська міськрада знайшла ділянки під сміттєвий полігон ще у 2006 році, — Квятківський

«Більший показник росту злочинності на 10 тисяч людей спостерігається у Запорізький області — 272 злочини, у Києві — 265 та у Кропивницькому — 190. Водночас, найменше — на Луганщині – 55 злочинів, Тернопільській області — 66 злочинів і Франківській — 71. Львівська область має 146 злочинів на 10 тисяч населення. У нас в два рази більша злочинність, ніж у сусідніх областях», — констатував Юрій Квятківський.

Крім того, обласний прокурор зазначив, що негативна тенденція спостерігається при реєстрації тяжких злочинів (зросли на 10%) і злочинів середньої тяжкості (зросли на 23%).

При цьому, найбільш криміналізованими у минулому році визнали місто Моршин, Стрий та Старосамбірський район. Найменше ж злочинів зареєстрували у Миколаївському, Бродівському та Золочівському районах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: