У столиці заборонять рух транспорту через заходи до Дня Героїв Небесної сотні

У центрі Києва 18-22 лютого буде перекрито рух транспорту у зв’язку із заходами до роковин трагічних подій на Майдані.

Про це інформує УНІАН.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської адміністрації з посиланням на лист Головного управління Національної поліції у м. Києві від 14 лютого 2017 року.
У листі йшлося, що рух транспортних засобів у центральні частині Києва буде тимчасово заборонено 18-22 лютого з 07:00 і до закінчення заходів, присвячених третій річниці Революції гідності та вшануванню пам’яті загиблих Героїв Небесної сотні.
Зокрема, будуть перекриті для руху транспорту вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до буд. № 3 на вул. Хрещатик); вул. Михайлівська (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною); вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинська і вул. Інститутська (на відрізку від алеї Героїв Небесної сотні до перехрестя вул. Інститутської і Шовковичної).

Крім того, відповідно до розпорядження КМДА, на час проведення заходів будуть внесені зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить зазначеними вулицями.
Як повідомляв УНІАН, в Україні, згідно з указом президента ”Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні”, 20 лютого відзначається День Героїв Небесної сотні.
У період з 18 до 22 лютого в усіх регіонах держави заплановані заходи з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної сотні.

У Києві в рамках заходів до Дня Героїв Небесної сотні 20 лютого відбудеться панахида та акція «Запали вогонь пам`яті». На період проведення масових заходів 18-22 лютого у столиці буде підвищено рівень терористичної загрози. Для охорони громадського порядку буде залучено 6 тис. правоохоронців. На в`їздах до міста встановлять 8 пропускних пунктів для перевірки автотранспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: