Український переклад біографії Ілона Маска став «Книжкою року 2016»

У Національній бібліотеці України імені В.Вернадського відбулася церемонія нагородження переможців XVIII Всеукраїнського рейтингу «Книжка року 2016».

У Національній бібліотеці України імені В.Вернадського відбулася церемонія нагородження переможців XVIII Всеукраїнського рейтингу «Книжка року 2016», передає УНН.

«Зібралося дуже багато достойних книжок. Цього року в цьому списку з’явилося кілька важливих праць, які фіксують історію сьогодення», – зауважив доктор наук з соціальних комунікацій Василь Теремко, який був удостоєний нагороджувати переможців у номінації «Обрій».

Як було сказано під час церемонії, у цей список увійшли книги, які в умовах гібридної війни дають можливість зберегти інформаційне здоров’я.

Так, серед шести номінантів перше місце здобув український переклад біографічної книги американського журналіста Ешлі Венса про генія і мільярдера сучасності Ілона Маска «Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє».

Зазначено, що цьогоріч у семи тематичних номінаціях Всеукраїнського рейтингу «Книжка року 2016» 76 експертів оцінили 1098 видань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: