Бізнес-тренер розкрила три складові успішності

IMG_2024
Людмила Харів

18 лютого у Львові під час Ukrainian Business Marathon бізнес-тренер і екс-радник Президента України Людмила Харів поділилася своєю формулою успішного спілкування.

На «Арена Львів» 18 лютого стартував Ukrainian Business Marathon. У перший день перед учасниками виступила бізнес-тренер, телеведуча, екс-радник Президента України, Віце-прем'єр-міністра, Секретаря РНБО Людмила Харів. Спікер привезла до Львова майстер-клас по нетворкінгу*.

«10% нашого успіху — це наші знання, 40% — те, яким чином ми ці знання використовуємо, 50% — наше оточення. Якими людьми ми себе оточуємо, таким є наш успіх», — переконана спікер.

Людмила Харів каже, що для того, аби додати стійкості споруді, її потрібно поставити на триногу. Для того, щоби піднятися на нову висоту у горах, треба взяти три точки і тільки після цього піднятися на четверту.

«Для того, щоб ваша справа була успішною, у вас мають бути три партнери у бізнесі. Якщо політики хочуть проштовхнути якийсь законопроект, вони обов’язково будуть домовлятися з трьома партнерами, — пояснює експерт. — Для того, аби не залежати від кожного з них напряму. Якщо ви із трьома домовляєтеся, то ви буквально кожному нічого не винні, тому що без кожного окремо ви можете досягти своєї мети».

Людмила Харів, спікер

Людмила Харів, спікер

Бізнес-тренер стверджує, що така сама схема працює і у особистому житті. За її словами,  кожна жінка потребує трьох чоловіків. І це не обов’язково мають бути три чоловіка. Це можуть бути сват, друг і чоловік абощо. Крім того, на її переконання, три жінки мають бути у житті чоловіка. Наприклад, мати, сестра, дружина.

Читайте також: З майстер-класами та жартами: як у Львові проходить перший бізнес-марафон (фоторепортаж)

«Три точки опори потрібні для того, щоби людина почувала себе щасливою. Для того, щоби добитися надійної комунікації, нам обов’язково треба поставити її на три точки опори. Якщо ми говоримо про комунікацію на першій зустрічі, людина повинна викликати три емоції: симпатію, довіру та інтерес. Ці три емоції поставлять нас на надійну точку опори. Якщо людина вам симпатична, зацікавила вас і якщо ви їй довіряєте, ви підете з нею у комунікацію. Але якщо вона симпатична і цікава, але ви не можете їй довіряти, ви не підете з нею у комунікацію», — додає фахівець.

* Нетворкінг – це встановлення та розвиток горизонтальних контактів. Зв’язки встановлюються на рівних. Мета нетворкінгу — досягнення успіху кожного учасника ланцюжка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: