Бойовики за добу здійснили 105 обстрілів, поранені й травмовані 9 українських військових – штаб АТО

Бойовики за минулу добу здійснили 105 обстрілів по позиціях сил АТО. Шестеро українських військових поранено, трьох травмовано.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Донецькому напрямку окупанти із 122-мм артилерії обстрілювали Невельське. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по Новолуганському, Авдіївці, Піскам, Кам’янці, Невельському, Троїцькому, Луганському, Новоселівці, Опитному та Зайцевому. Новолуганське обстрілював снайпер, а по Троїцькому вели вогонь з БМП.

Також, за даними штабу, в районі Авдіївки близько 5.00 відбулося бойове зіткнення. Напад бойовиків відбито.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів терористи вели вогонь по Новоолександрівці та Кримському, а з гранатометів - по Станиці Луганській та Новозванівці. З протитанкових ракетних комплексів загарбники обстрілювали Кримське.

На Маріупольському напрямку бойовики з артилерії 122-мм обстрілювали Водяне й Новогригорівку. З мінометів різних калібрів - Мар’янку, Старогнатівку, Водяне, Павлопіль, Красногорівку, Новотроїцьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Талаківку. По Широкиному вогонь відкривали з БМП противника.

Також у штабі АТО повідомляють, що увечері загарбники випустили по українських позиціях поблизу Водяного 30 снарядів реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: