У Львові патрульні затримали нахабних злодіїв (Фото)

16806679_1657769251191507_4367982748372694533_n

Патрульні по гарячих слідах затримали викрадачів ліфтових котушок.

Невідомі особи худорлявої тілобудови, щось ховаючи вибігли із шахти ліфту – таке повідомлення вчора вдень отримали патрульні і негайно прибули на виклик.

За словами мешканця вулиці Сихівської він виходячи з квартири побачив невідому особу, яка ховала щось під курткою і злякавшись заявника вибіг із ліфтової шахти на 9 поверсі. Оглянувши приміщення ліфтової, інспектори побачили, що відсутня котушка.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Патрульні отримали достатньо чіткі описи підозрюваного. Інспектори вирішили пошукати зловмисника на металобрухті неподалік. Поїхали патрульні через двори та території гаражів біля колії і на вулиці Соняшній близько 12 години дня помітили двох осіб, які несли пакети з яких стирчали мідні дроти. Один цілком співпадав з описами заявника. При поверхневій перевірці в пакетах виявили дроти з ліфтових котушок.

Затриманий 25-річний чоловік раніше судимий і зараз перебуває під адмінаглядом. У нього знайшли квитанцію із ломбарду на зданий ноутбук. Напередодні була заява про крадіжку такої моделі. Його поплічнику 28 років. Чоловіки плуталися у показах і не могли пояснити звідки у них мідний дріт. Заявник упізнав підозрюваного.

На місце події приїхали слідчі, а згодом затриманих осіб разом із речовими доказам доставили до Сихівського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: