У Львові відбудеться конференція щодо німецько-української економічної співпраці

123910_650x410
Інвестиції / РБК-Україна

Німецько-українська торгово-промислова палата анонсувала проведення у Львові конференції щодо економічної співпраці двох країн та залучення інвестицій до львівського регіону. Захід відбудеться 22 лютого.

Про це йдеться у запрошенні, розміщеному на сайті Німецько-української торгово-промислової палати.

Німецько-українська промислова палата, що базується у Києві, розпочинає ряд заходів для поглиблення співпраці із представниками регіонів України, для залучення інвестицій на ці території. Перша конференція, що має назву «Розвиток Німецько-української економічної співпраці на Західній Україні», відбудеться 22 лютого у Львові.

«На Львівщині успішно працюють та розвивають співпрацю з німецькими компаніями безліч наших українських партнерів та постачальників. А тому Німецько-Українська Палата розпочинає низку презентаційних заходів у форматі роуд- шоу у регіонах України і першим етапом на цьому шляху має стати презентаційний захід у Львові», – йдеться у повідомленні.

Організація має намір запросити до співпраці із собою бізнес-партнерів на Львівщині. Брати участь у заході можуть українські підприємства, виробники і компанії, які мають зацікавленість у співпраці з Німеччиною.

Програму заходу можна подивитися тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: