В Ужгороді біля бару сталася бійка зі стріляниною

В Ужгороді минулої ночі сталася бійка зі стріляниною поблизу одного з місцевих караоке-барів, повідомили в прес-службі поліції Закарпатської області.

У поліції зазначають, що вночі до них звернувся житель обласного центру, повідомивши про бійку за участю трьох чоловіків, один з яких відкрив стрілянину з пістолета.

«Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що ужгородці 20 та 22 років влаштували бійку з 22-річним приїжджим із Чернівців. Конфлікт розпочався в приміщенні караоке-бару, потім чоловіки вийшли на вулицю. Там один з ужгородців дістав стартовий пістолет Ekol Special-199 і здійснив кілька пострілів у повітря», – йдеться в повідомленні.

З місця події поліція вилучила зброю і чотири відстріляні гільзи. Чоловіки пояснили, що побилися через неприязні відносини, що виникли раптово.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганські дії, якщо їх вчинено із застосуванням вогнепальної або холодної зброї. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Слідство триває. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно фігурантів справи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: