Екс-заступник голови НБУ обійняв посаду в керівництві МВФ

Екс-заступник голови Національного банку України Владислав Рашкован обійняв посаду заступника виконавчого директора від нашої країни в керівництві регіональної групи країн - членів Міжнародного валютного фонду на чолі з Бельгією та Нідерландами в рамках ротації.

Екс-заступник голови Національного банку України Владислав Рашкован обійняв посаду заступника виконавчого директора від нашої країни в керівництві регіональної групи країн - членів Міжнародного валютного фонду на чолі з Бельгією та Нідерландами в рамках ротації, передає УНІАН.

Рашкован розпочне роботу в штаб-квартирі МВФ у Вашингтоні (США) з 27 лютого цього року.

«Хочу подякувати Олександру Петрику за його тривалу й плідну роботу, впевнена, попереду на нас чекають нові горизонти й високий рівень співпраці з МВФ у подальшому», - зазначила голова НБУ і керуюча від України в МВФ Валерія Гонтарева.

Довідка

Термін перебування на посаді заступника виконавчого директора МВФ - чотири роки. Рішення про призначення на посаду приймають керівники регіональної групи країн - членів МВФ на чолі з Бельгією та Нідерландами, до якої входить Україна. Членами цієї групи є 15 країн (Бельгія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Вірменія, Грузія, Ізраїль, Кіпр, Люксембург, Македонія, Молдова, Нідерланди, Румунія, Україна, Хорватія, Чорногорія).

Україна відновила співпрацю з МВФ за чотирирічною програмою розширеного фінансування (EFF) обсягом 17,5 млрд дол. у вересні 2016 року – після більш ніж річної перерви. За цією програмою наша країна отримала три кредитні транші загальним обсягом 7,62 млрд дол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: