Офісні крісла для вашої роботи: основи вибору

Офісні крісла та письмові столи – основа кабінетних меблів.

Офісні крісла та письмові столи – основа кабінетних меблів. Функціональні атрибути супроводжують людину протягом усього робочого дня, стаючи в буквальному сенсі «знаряддям» інтелектуальної праці. Основні вимоги до офісного інтер'єру – максимальний комфорт, безпека, екологічність.

Каталог інтернет-магазину МебельОК «нагадує», що кабінетні меблі повинні бути красивими, тому що емоційний настрій – важлива складова робочого настрою. Різноманітність крісел для комп'ютерних та письмових столів розширює межі ділового стилю. Інтер'єри для:

  • офісів,
  • робочих кабінетів,
  • приймалень,
  • контор,
  • колл-центрів і т. д. –

повинні бути компактними і зручними в експлуатації. Яке ж вибрати крісло – шкіряне, з шкірозамінника або тканинної оббивки? На що звернути увагу: на доступність ціни або марку виробника?

Яким має бути ідеальне офісне крісло

офісні крісла

Офісне крісло – атрибут, в якому ділова людина не просто сидить, а працює, думає, експериментує, мріє, будує корпоративні плани, розслабляється… В сидячому положенні за письмовою або комп'ютерним столом він проводить, у середньому по 8 годин п'ять днів на тиждень. А якщо врахувати позаурочну зайнятість вдома, то робоче крісло необхідно як мінімум у двох примірниках – на роботу і додому, і обидва «не потерплять» халтури.

Матеріал виготовлення крісла або стільця – його:

  • практичність,
  • температурний баланс,
  • гігієнічність.

Синтетична оббивка провокує підвищення температури тіла в області контакту опорно-рухового апарату з меблями. В такому кріслі завжди жарко, виникає ефект поту і інший дискомфорт. Поверхня повинна бути гіпоалергенною.

Крісло, обтягнуте натуральною шкірою, - класичний тип меблів. Це завжди зносостійкість, екологічність, комфорт, незалежно від сезону та погоди. Тканина – зручний практичний матеріал, легкий в санітарному догляді.

Крім зовнішності крісла, важливо звернути увагу на його інженерію: наявність підлокітників, підголівника, коліщат для пересування в приміщенні, трансформівного модуля, за рахунок якого крісло дозволяє збільшити кут прогину сидить, - обов'язкові для зручного атрибута. Якщо від декількох сидінь в робочому кріслі ви відчуваєте втому, біль у відділах хребта і м'яких тканинах – це «неправильне» крісло, виконане з порушенням канонів ортопедії. Його слід замінити.

Дизайн – основа естетики офісних меблів. Крісло, стільці, штори, шафи певного кольору сприяють підтримці корпоративного стилю. До того ж, красиві крісла – це завжди прикраса вашого кабінету перед колегами і клієнтами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: