Скандальний конкурс на міські перевезення у Львові перенесли

конкурс

Конкурсний комітет вирішив перенести засідання з визначення переможців на пасажирські автобусні маршрути у Львова на наступний тиждень.

Конкурсний комітет вирішив перенести засідання з визначення переможців на пасажирські автобусні  маршрути у Львова на наступний тиждень.

Таке рішення прийнято через необхідність отримати час для ознайомлення з документами, що їх подали претенденти.

Сьогодні відбулося лише відкриття пропозицій претендентів. До наступного понеділка члени конкурсного мають вивчити документи та зібрати додаткову інформацію, зокрема з’ясувати чи не задіяні автобуси, що їх подали претенденти на обласних маршрутах, а також поліції щодо ДТП в яких фігурують перевізники.

«Подані документи це порядка 1,5 тисячі сторінок, потрібен час щоб з ними ознайомитися. Також виявилася дивна річ. В конкурсному комітеті з’явилися 2 організації, яких не було в переліку. Звідки вони взялися?», - розповів член конкурсного комітету Святослав Товстига.

Водночас члени комітету вирішили не відкривати конверт, що стосується першого лоту конкурсу, через рішення суду яким заборонено проводити конкурс щодо нього.

«Ми чисто технічно не можемо виявити переможця. Виявилося, що один з конвертів це, АТП-1, був вилучений судом. Ми не знаємо на які лоти вони подавалися», - додав Святослав Товстига.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: