Англійський «воротар-пончик», який їв пиріг під час матчу, став знаменитим у соцмережах (Відео)

vratar-600x401

Воротар аматорського футбольного клубу «Саттон» з Англії, який під час матчу з «Арсеналом» сидів на лавці запасних і їв пиріг, став зіркою в соціальних мережах.

Воротар футбольного клубу «Саттон» з Англії, який під час матчу з «Арсеналом» сидів на лавці запасних і їв пиріг, став зіркою в соціальних мережах.

46-річний Уейн Шоу на прізвисько «воротар-пончик» зізнався, що їв, щоб пожартувати над букмекерської компанією, яка приймає ставки на нього. Тепер уболівальники звинувачують футболіста в шахрайстві.

Аматорський футбольний клуб «Саттон Юнайтед» зіграв 20 лютого матч проти знаменитого лондонського «Арсеналу» в рамках 1/8 кубка Англії. Незважаючи на програш з рахунком 0:2, пройти так далеко для команди з маленького містечка - великий успіх. Але головною подією вечора став запасний воротар «Саттона» Уейн Шоу, який сидів на лавці запасних і їв шматок пирога.

https://youtu.be/yrN-ZhjNfTM

46-річний футболіст відомий як «воротар-пончик» в одному з інтерв'ю розповів, що пишається своїм прізвищем і не соромиться ваги в 125 кілограмів.

«Ще років 15 тому до мене приліпилося прізвисько «воротар-пончик», і мене це не зачіпає. Можливо, я найтовстіший воротар світу. Але насправді я майже не граю, і називати мене чинним воротарем буде не зовсім чесно. Я сиджу на лавці на випадок, якщо знадобиться моя допомога. Я важу 124-125 кілограмів. Але враховуйте, що я ще й високий хлопець, так що навряд чи можу важити мало. Звичайно, буде дуже здорово, якщо я скину 12-13 зайвих кілограмів. Але ж тоді я більше не буду «воротарем-пончиком», -  Уейн Шоу.

Відео з Уейном стало вірусним в мережі: багато блогерів захопилися безпосередністю 46-річного воротаря, який просто їв пиріг.

джерело: medialeaks.ru

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: