На кордоні боротимуться з «скринькарством»

Прикордонники звернулися за допомогою до поліції і громадськості, щоби спільними зусиллями подолати сумне явище «скринькарства» на державному кордоні.

Про це пише Форпост

Справа у тому, що громадяни, що перетинають кордон, почали скаржитись на невідомих чоловіків у військовій формі, яких вони сприйняли спершу за прикордонників, котрі збирають із пасажирів гроші нібито на допомогу українській армії. З’ясувалось, що збір проводять представники якихось волонтерських фондів.

Відтак, сьогодні, 21 лютого, у приміщенні Західного регіонального управління Держприкордонслужби у Львові відбулась зустріч, на якій обговорювався план боротьби із незаконним волонтерством на держкордоні.

Як зазначалось на зустрічі, «дії працівників всіляких фондів підпадають під постанову Кабміну №451 від 30 червня 2015 року, якою затверджено порядок публічного збору благодійних пожертв для діяльності ЗСУ, де чітко вказано «що не допускається здійснювати збір благодійних пожертв готівкою у місцях, що призначені для руху транспортних засобів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: