«Біжи або помри»: поліція Львівщини застерігає батьків підлітків від небезпечної гри

Правоохоронці Львівщини звертаються до дорослих: потурбуйтеся про життя та здоров’я своєї дитини, застережіть від ризикованих розваг на дорозі.

Останнім часом, як повідомляють засоби масової інформації, серед підлітків набуває популярності дуже небезпечна гра «Біжи або помри», під час якої учасники вибігають на дорогу просто перед колесами автівок, повідомляють у прес-службі поліції у Львівській області.

Читайте також: Під впливом «синіх китів». Психологиня розповіла, які типи дітей у зоні ризику «груп смерті»

Правоохоронці нагадують: діти – найбільш вразлива категорія учасників дорожнього руху, тож завдання дорослих – подбати про їхню безпеку.

Шановні батьки, будь ласка, знайдіть час, аби поспілкуватися зі своєю дитиною. Нагадайте їй, як необхідно поводитись на дорозі, поясніть, якими трагічними можуть бути наслідки таких легковажних та ризикованих ігор.

Читайте також: У Мережі запустили альтернативну «Синьому киту» гру

А водіїв просимо пам’ятати та враховувати, що поведінка дитини на дорозі є дуже непередбачуваною. Отож, якщо ви помітили на узбіччі неповнолітнього чи групу підлітків – знизьте швидкість та будьте якомога уважнішими за кермом, аби мати змогу вчасно зупинити автомобіль та запобігти трагедії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: