Копії брендових годинників - це не підробки

Користувачі, які вирішили купити копії брендових годинників Bvlgari, Breitling, Rolex, Chopard, Patek Phillipе і т. д., часто опиняються в ситуації невизначеності. З одного боку, репліки позиціюють себе як більш доступні за ціною аналоги. З іншого боку, – слово «копія» наштовхує на думку про несправжній виріб, тобто, підробка. У чому ж різниця між реплікою і підробкою? Як розпізнати дійсно якісну копію іменитого бренду і відрізнити її від імітації?

Візуальне знайомство з каталогом інтернет-магазин Свісс Вотч відкриває багатство матеріалів, форм і фарб, використовуваних тільки фірмовими часовими ательє. Всі брендові колекції точнісінько дотримуються нюансів:

  • інженерії корпусу,
  • компонування внутрішніх елементів і безеля,
  • стиль декору,
  • концепцію кріпильного елемента – годинника або браслета.

Копії годинників Chanel, Tissot, Omega, Movado, Breguet і бг.ін. відрізняються від підробок матеріалом виготовлення, логотипом і ціною. Часто в гонитві за низькою вартістю, людина купує далеку від правдивості імітацію іменитої марки, завдаючи тим самим непоправної шкоди своєму іміджу.

Якісні репліки популярних брендів: що не знайти в ліцензійних копіях

Копії годинників

Репліки з логотипом Bvlgari, Chanel, Tissot, Rado, Breguet і т. д. широко поширені на європейському ринку. Пропозиція визначена попитом: розбирається в тенденції часової майстерності клієнт хоче виглядати красиво, стильно, пізнавано – і не витрачатися. Вибираючи копію того чи іншого бренду, будьте уважні до:

  • логотипів і написів – ліцензійні аналоги не містять фраз типу «мейд ін свісс» або аналогічних. Єдине, що прикрашає кришку корпусу і внутрішні плоскі деталі, - точний фірмовий знак компанії. Все інше – «відсебеньки» кустарщіков, бажаючих надати підробкам більш товарний вигляд;
  • матеріалами - репліки Patek Phillipe, Chanel, Omega, Movado виконані з тої ж сировини, що і оригінали – за технологією ручною роботою. Виняток становлять дуже дорогі компоненти із золота, платини, діамантів. Їх замінюють більш дешевими, але не менш міцними (сталь, позолота камені Сваровські), але ні в якому разі не пластиком, стеклярусом, гумою, алюмінієм;
  • цінами – вартість копій європейської комплектації коливається від кількох тисяч гривень, тоді як підробку нам пропонують за 100-200 гривень. Така «щедрість» доступна лише контрафактним плагіатам. Точність розцінок фірмових копій дізнавайтеся у професійних бутиках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: