У Бродах відкрили нову жіночу консультацію

148776868958ad8c7182db1

У місті Броди запрацювала повністю оновлена жіноча консультація.

Урочисте відкриття відбулося сьогодні, 22 лютого, за участі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, голови ЛОДА Олега Синютки, керівництва району, працівників консультації, громадськості, повідомляє прес-служба Львівської облради.

«Жіноча консультація, направду, зроблена за європейськими стандартами. Створені всі умови, аби пацієнти почували себе комфортно. Висловлюю подяку ремонтній бригаді, яка всього-на-всього за півроку реконструювала занедбане приміщення до рівня медзакладу, який можна ставити в приклад», - зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Слід додати, що роботи із реконструкції розпочали в липні 2016 року. І вже у лютому 2017 року медзаклад здали в експлуатацію. У приміщенні провели капітальний ремонт, замінили систему опалення, енергопостачання, вікна, двері, перекриття.

До цього часу це приміщення було занедбане і ніяк не використовувалося.

Роботи на об’єкті виконувала підрядна організація  ТзОВ «ХоСаРо».

Зазначимо, що реконструкція була здійснена за кошти Фонду регіонального розвитку – 7 млн 100 тис. грн та за гроші обласного бюджету, з якого виділили ще потрібних 400 тис. грн.

«У нашій жіночій консультації  створені необхідні умови праці. Медзаклад оснащений новим сучасним обладнання.  Розраховуємо приймати понад 100 пацієнтів щодня», - повідомив завідувач жіночої консультації Микола Серватнюк.

Жіноча консультація знаходиться за адресою: м. Броди вул. Гончарська, 14а (ІІ поверх над аптекою).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: