У Львові судять чоловіка, який намагався підкупити чиновника Львівської облради

27155-1_large

Розпочато судовий розгляд кримінального провадження стосовно особи, яка намагалася підкупити чиновника Львівської обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За участю прокуратури Львівської області 21 лютого поточного року Галицьким районним судом м. Львова розпочато судовий розгляд кримінального провадження стосовно особи, яка у вересні 2016 року протиправно здійснила пропозицію та обіцянку службовій особі, яка займає відповідальне становище, а саме керуючому справами Львівської обласної ради надати неправомірну вигоду в розмірі 50 тисяч гривень.

Зазначимо, що за вказані кошти обвинувачуваний розраховував на сприяння у винесенні на розгляд сесії Львівської обласної ради низки звернень до Прем’єр - міністра України та Голови Верховної ради України, а саме про надання Львівській області спеціального економічного статусу та передачі повноважень встановлення тарифів на комунальні послуги місцевим органам самоврядування.

Однак, втілити у життя свій намір йму не вдалось, оскільки його злочинна діяльність якої була викрита працівниками Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: